Yangın Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Panik bar yardımıyla muhtevaerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı doğru iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış konstrüksiyonlabilir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Bütün yangın kasası ve kanatları ali kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra örgülabilecek sıva onarımı ve boya fiilleri sebebiyle baplar ziyan görmez.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da basar önünde bulundurularak standartlara tatminkâr şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da gestaltlması gerekmektedir.

     Yangın Bapsı insanların, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması strüktürlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Baplar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 grup yegâne kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması önemli taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Sükselı bir boşaltma tasarı, zelzele, sel ve yangın kabilinden afetlerde sakin kalmanıza, en emniyetli davranışı sergilemenize ve binayı eskiden ayrılma etmenize yardımcı olacaktır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en iyi hediye politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Yangın bapları yangın merdivenlerinin yaman ve alevden korunması, yangın zonları ortada yangın ve yamanın intikalinin önlenmesi muhtevain kullanılan insanların hayat ve orospu emniyetliğini sağlayıcı pasif yangın önlemlerinin en önemli parçkakımıdır.

Tehlikeli sınıftaki aksiyonyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bâtınin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Yangın Kapısı yangın ve Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul benzeri ivedi durumlarda insanların hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı kapılara verilen isimdir.

Strüktürda yangın çıkması halinde yalım ve kötü yangın kapısı yardımıyla özelliklerine bağlamlı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve özge alanlara yayılması engellenir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, müstacel çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin başlamak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları normal fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca oranlı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa kapılarak kapı şerh zamanını kısaltmak ve insanların amelî boşaltma olmalarını sağlar.

Report this wiki page